Courgettesaus @

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-06-2020
  • Courgettesaus @

    Courgettesaus @

    Courgettesaus @

.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kleine pot Pastasaus, basilicum
250 gr. Champignons
1 Courgette
500 gr. Half-om-half gehakt, gekruid
1 blikje Tomatenblokjes
1 Ui
1 theel. Gehakte knoflook
2 eetl. Basilicum
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Snipper de ui.
Snij de champignons in plakjes en de courgette in blokjes.
Laat de tomatenblokjes uitlekken.

Bereidingswijze:

Bak het gehakt in de pan rul en bruin.
Doe hierbij de ui en knoflook.
Bak de champignons en courgette 5 minuten mee.
Doe de uitgelekte tomatenblokjes en de tomatensaus hierbij en laat 5 minuten stoven.
Maak het geheel op smaak met peper.
Bestrooi dit met de basilicum.

Bron

Dit recept is deels van: AH allerhande

Serveertip

Lekker bij tortellini met vleesvulling.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten