1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Ja­pan­se na­si met kip­te­riy­a­ki

Ja­pan­se na­si met kip­te­riy­a­ki

  • Japans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-06-2020

Ingrediënten 4 personen


300 g kipfiletblokjes
4 el woksaus teriyaki
2 el wokolie
200 g shiitakes
6 salade-uitjes
400 g koelverse basmatirijst
150 g rauwkost pittige radijsmix (zakje)



Ja­pan­se na­si met kip­te­riy­a­ki
Ja­pan­se na­si met kip­te­riy­a­ki

Slank Japans rijstgerecht met een authentieke smaak uit Japan: teriyaki.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Meng de kipblokjes met de teriyakisaus.
-Verhit de olie in een wok en bak de kip in 3 min. rondom bruin.
-Snijd ondertussen de shiitakes in plakjes en de salade-ui in schuine stukjes van 2 cm.
-Zet het vuur laag en voeg de shiitakes en salade-ui toe aan de kip. Bak 4 min. mee.
-Voeg de rijst toe en verwarm nog 5 min. Roer regelmatig.
-Schep de radijsmix erdoor en verwarm nog 1 min.

Serveertip

Lekker met een spiegelei.

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top