In­di­aas vis­pak­ket­je met yog­hurt en ko­kos

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-06-2020
  • In­di­aas vis­pak­ket­je met yog­hurt en ko­kos

    In­di­aas vis­pak­ket­je met yog­hurt en ko­kos

    In­di­aas vis­pak­ket­je met yog­hurt en ko­kos

Prima BBQ pakketje met een Aziatische toets 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 g zeewolffilet
2 eetlepels citroensap
75 ml volle yoghurt
1 eetlepel milde Indiase currypasta (pot)
3 eetlepels kokos (gemalen)
2 bosuitjes (in ringen)


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie
barbecue

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 180 °C.
-Snijd de zeewolf in 4 gelijke porties en verdeel ze over de 4 stukken folie (van ca. 30 cm).
-Sprenkel het citroensap over de vis en strooi er wat zout over.
-Meng in een kom de yoghurt met de currypasta, kokos en bosui en schep dit over de stukken vis.
-Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Bewaar de pakketjes eventueel in de koelkast tot vlak voor het barbecuen gaat beginnen

-Leg de pakketjes met de vouwnaad naar boven op het rooster en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden.

Lekker met naan, plat brood uit India.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten