
600 g zeewolffilet
2 eetlepels citroensap
75 ml volle yoghurt
1 eetlepel milde Indiase currypasta (pot)
3 eetlepels kokos (gemalen)
2 bosuitjes (in ringen)
Aluminiumfolie
barbecue
Prima BBQ pakketje met een Aziatische toets
-Verwarm de oven voor op 180 °C.
-Snijd de zeewolf in 4 gelijke porties en verdeel ze over de 4 stukken folie (van ca. 30 cm).
-Sprenkel het citroensap over de vis en strooi er wat zout over.
-Meng in een kom de yoghurt met de currypasta, kokos en bosui en schep dit over de stukken vis.
-Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Bewaar de pakketjes eventueel in de koelkast tot vlak voor het barbecuen gaat beginnen
-Leg de pakketjes met de vouwnaad naar boven op het rooster en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden.
Lekker met naan, plat brood uit India.
AH