1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. In­di­aas vis­pak­ket­je met yog­hurt en ko­kos

In­di­aas vis­pak­ket­je met yog­hurt en ko­kos

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-06-2020

Ingrediënten 4 personen


600 g zeewolffilet
2 eetlepels citroensap
75 ml volle yoghurt
1 eetlepel milde Indiase currypasta (pot)
3 eetlepels kokos (gemalen)
2 bosuitjes (in ringen)


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie
barbecue


In­di­aas vis­pak­ket­je met yog­hurt en ko­kos
In­di­aas vis­pak­ket­je met yog­hurt en ko­kos

Prima BBQ pakketje met een Aziatische toets 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 180 °C.
-Snijd de zeewolf in 4 gelijke porties en verdeel ze over de 4 stukken folie (van ca. 30 cm).
-Sprenkel het citroensap over de vis en strooi er wat zout over.
-Meng in een kom de yoghurt met de currypasta, kokos en bosui en schep dit over de stukken vis.
-Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Bewaar de pakketjes eventueel in de koelkast tot vlak voor het barbecuen gaat beginnen

-Leg de pakketjes met de vouwnaad naar boven op het rooster en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden.

Lekker met naan, plat brood uit India.

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top