Kipspiesjes met dip van gazpacho

  • Spaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-06-2020
  • Kipspiesjes met dip van gazpacho

    Kipspiesjes met dip van gazpacho

    Kipspiesjes met dip van gazpacho

Een leuk hapje in een glaasje met kip. Dat is scoren op je volgende familiefeest! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g kipfilet
1 el bladpeterselie (gesnipperd)
1 tl paprikapoeder
arachideolie
peper en zout

Voor de gazpacho :
3 kleine tomaten
1 sjalot
1 knoflook teentje
1/2 rode chilipeper
4 sneetjes stokbrood
1 el appelazijn
4 el olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Snij de kip in blokjes en kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Rijg de kip aan spiesjes en bak ze gaar in arachideolie.
2 Hak voor de gazpacho het sjalotje, de tomaten, knoflook en rode peper grof en doe in een blender. Mix glad. Voeg het brood, water, azijn en olijfolie toe. Kruid met peper en zout en mix tot een smeuïge dip.
3 Verdeel de gazpachodip over glaasjes en zet er de kipspiesjes in. Werk af met wat peterselie.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten