Met cognac geflambeerde druiven-banaanspiesjes

  • Belgisch, Amuse
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-06-2020
  • Met cognac geflambeerde druiven-banaanspiesjes

    Met cognac geflambeerde druiven-banaanspiesjes

    Met cognac geflambeerde druiven-banaanspiesjes

Makkelijk en snel gemaakt deze apero snack

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 houthakkersbrood
10 witte druiven
10 blauwe druiven
1 banaan
1 mango
2 tl cognac
kristalsuiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
8 satéstokjes

Bereidingswijze

-Zet de oven op grillstand.
-Snijd kleine rondjes uit het brood en leg ze in een ovenschaal.
-Bestrooi ze met een beetje suiker en rooster ze lichtbruin.
-Was het fruit en snijd het in stukjes, behalve de druiven.
-Steek het fruit op de satéstokjes en wissel af met het geroosterde brood.
-Leg de fruitspiesjes op een schaal en flambeer ze met de cognac.
-Verwarm daarvoor de cognac op het vuur, steek deze vervolgens aan met een aansteker en besprenkel er de spiesjes mee.

Bron

lekker van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten