Ei muffins
- Belgisch, Ontbijt
- 20-30 min.
- Geplaatst op 07-06-2020
Wil je jezelf of je tafelgenoten verwennen met een lekker eigerechtje? Maak eens deze eimuffins. Je kan ze serveren bij het ontbijt of de lunch en zowel warm als koud eten.
Ingrediënten 4 personen
4 eierenscheutje room of melk
handjevol spinazie
4 kerstomaatjes
handjevol geraspte kaas
1 kl bakpoeder
1 el maïzena
peper en zout
boter of olie, om in te vetten
Benodigdheden
muffinvorm of cupcakes papiertjesBereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 180 graden.
-Vet de muffinvorm in met boter of olie. Je kan de muffins eventueel ook in cupcake-papiertjes maken.
-Verdeel wat geraspte kaas over de bodem van de vorm.
-Hak de spinazie fijn en snijd de cherrytomaatjes in vieren. Verdeel de spinazie en de tomaatjes apart over de vorm.
-Klop de eieren luchtig met een scheutje room, de maïzena en het bakpoeder. Breng dit op smaak met peper en zout.
-Verdeel het eimengsel over de muffinvorm. Vul ieder vormpje voor ongeveer 3/4 met ei.
-Bak de muffins in ongeveer 20 minuutjes af in de oven.
Bron
lekker van bij ons
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties