Croque van rozijnenbrood met Chimay en druiven

  • Belgisch, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-06-2020
  • Croque van rozijnenbrood met Chimay en druiven

    Croque van rozijnenbrood met Chimay en druiven

    Croque van rozijnenbrood met Chimay en druiven

Snel, makkelijk en lekker als ontbijt of als tussendoortje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 sneetjes rozijnenbrood, vers van de bakker
8 plakjes Chimay kaas
1 klein trosje druiven
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Leg op 4 rozijnenboterhammen een plakje kaas.
-Halveer de druiven en verdeel ze over de sneetjes rozijnenbrood. Leg er nog een plak kaas bovenop en dek af met nog een sneetje.
-Bak de croques in een croque-apparaat of onder de ovengrill.

Bron

lekker van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten