Toast met broccoli en kaas

  • Belgisch, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-06-2020
  • Toast met broccoli en kaas

    Toast met broccoli en kaas

    Toast met broccoli en kaas

Een heerlijke warme snack

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
sneetjes brood
enkele roosjes broccoli
voor de bechamelsaus :
1 eetlepel boter
1 à 2 eetlepels bloem
1 cl volle melk
broccolivocht
gemalen kaas
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Kook de broccoliroosjes beetgaar in ruim gezouten water, laat ze uitlekken en bewaar het kookvocht.
-Leg de broccoli op de boterhammen.
Voor de bechamelsaus :
-Laat de boter smelten, roer de bloem erdoor, laat even garen en leng aan met volle melk en het broccolivocht.
-Laat dit tot een dikke saus inkoken, roer er wat gemalen kaas door en kruid de saus met peper en zout.
-Giet de bechamelsaus over de broccoli en laat de toasts in een voorverwarmde oven bij 200°C bruin en krokant worden.

Bron

lekker van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten