Overnight oats met banaan en pindakaas

  • Nederlands, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • Overnight oats met banaan en pindakaas

    Overnight oats met banaan en pindakaas

    Overnight oats met banaan en pindakaas

Overnights oats zijn populair! Je maakt er heel gemakkelijk een gezond ontbijt mee. Maak ze voordat je naar bed gaat, en de volgende ochtend heb je een super voedzaam ontbijt.  

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
0,5 banaan
2 tl pindakaas puur met een snufje zeezout
40 g havermout
75 g blauwe bessen (diepvries)
1 tl cacao
120 ml melk
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 90,82 kcal
Koolhydraten 13,12 g
Eiwitten 3,13 g
Vetten 2,45 g

Bereidingswijze

1. Prak in een kom of potje een de banaan met de pindakaas puur met een snufje zeezout.
2. Voeg de havermout toe.
3. Voeg de blauwe bessen toe en bestrooi met cacao.
4. Schenk er de melk bij.
5. Dek de overnight oats af en zet tot de volgende ochtend in de koelkast.

Serveertip

Vervang de melk door een plantaardige variant; dan heb je een vegan ontbijt!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jumbosupermarkten avatar
jumbosupermarkten

Doorsturen

Home Recepten