1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Overnight oats met banaan en pindakaas

Overnight oats met banaan en pindakaas

  • Nederlands, Ontbijt
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-06-2020

Ingrediënten 4 personen


0,5 banaan
2 tl pindakaas puur met een snufje zeezout
40 g havermout
75 g blauwe bessen (diepvries)
1 tl cacao
120 ml melk



Overnight oats met banaan en pindakaas
Overnight oats met banaan en pindakaas

Overnights oats zijn populair! Je maakt er heel gemakkelijk een gezond ontbijt mee. Maak ze voordat je naar bed gaat, en de volgende ochtend heb je een super voedzaam ontbijt.  

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Prak in een kom of potje een de banaan met de pindakaas puur met een snufje zeezout.
2. Voeg de havermout toe.
3. Voeg de blauwe bessen toe en bestrooi met cacao.
4. Schenk er de melk bij.
5. Dek de overnight oats af en zet tot de volgende ochtend in de koelkast.

Serveertip

Vervang de melk door een plantaardige variant; dan heb je een vegan ontbijt!



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top