1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Pastaschelpen gevuld met venkelsalade

Pastaschelpen gevuld met venkelsalade

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-06-2020

Ingrediënten 4 personen


200 g pastaschelpen (grote)
150 g gerookte zalm
1 venkel stronkje
3 dille takjes
1/2 citroen
20 cl zure room
peper en zout



Pastaschelpen gevuld met venkelsalade
Pastaschelpen gevuld met venkelsalade

Deze heerlijke koude pastaschelpen met gerookte zalm zijn klaar in 20 minuten en zijn lekker als voor-of als hoofdgerecht , top gerecht bij warm weer 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Kook de pastaschelpen beetgaar, giet af en laat afkoelen.
2 Spoel de venkel, snij 'm in heel fijne blokjes en sprenkel er het sap van een halve citroen over. Hak 2 takjes dille fijn en meng met de zure room, peper en zout. Snij de zalm in fijne blokjes.
3 Meng de venkel en de gerookte zalm met de dilleroom en kruid met peper en zout. Vul de pastaschelpen met de venkelsalade en garneer met de overgebleven verse dille.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top