Paneermeel zelf maken

  • Europees, Brood
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 30-05-2020

Paneermeel zelf maken is heel eenvoudig.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
Brood wat niet gebruikt wordt om zo op te eten.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmachine (met mes)

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op125 graden.
Vaak hou Ik brood over wat na twee dagen niet meer gegeten wordt.
Ik snij dit brood dan in stukken van ongeveer drie centimeter blokjes.
Doe deze blokjes dan in een braadslee en laat dit dan ongeveer 1 uur in de oven drogen.
Doe dit dan nadat het iets afgekoeld is in de keukenmachine en maal dit dan tot je denkt dat het voldoende gemalen is. Wat grof of fijn.
Daarna in een pot doen .
Lekker zelf gemaakte paneermeel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten