1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Europese keuken
  5. Garnalenspiesjes

Garnalenspiesjes

  • Europees, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-05-2020

Ingrediënten 2 personen


200 gram tijgergarnalen
70 gram speltbrood (bruin, luchtige soort)
teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
peper, zout


Verder heb je nodig


Oven
Bakpapier


Je kunt er ook een maaltijd van maken door er een groene soep bij te geven (bijv. slasoep met een beetje aardappel erin of een courgettesoep)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd het broodje in blokjes ter grootte van de garnalen. Hak de knoflook klein.
Meng de garnalen in een kom met het brood, de knoflook 2 eetlepels olie, flink wat peper en zout.
Rijg het brood om en om met de garnalen aan spiezen (de garnalen in C-vorm).
Leg de spiesje op een bakplaat met bakpapier en bak 15 minuten tot de garnalen roze zijn en het brood knapperig.
Smakelijk.

Serveertip

Als je ook een soep hebt gemaakt, ris dan steeds 1 spiesje af in je soep.

Bron

Het was een onderdeel van een MarleySpoon recept.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van famstam


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van famstam
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top