1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gerecht binden

Gerecht binden

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-05-2020

Ingrediënten 2 personen


1 eetlepel bloem of maïzena, scheutje water


Verder heb je nodig


Schaaltje, eetlepel, pollepel


Vaak maak ik iets en dan is is het gelukt te nat, of te dun. Dat kun je verhelpen door een 'Dikke Willem ' .

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng het gerecht dat je maakt aan de kook, roer een papje van de bloem met het w a ter, (Dit is de Dikke Willem), roer de klontjes eruit.
Voeg het papje toe aan de het gerecht, goed roeren en en even laten doorkoken.

Serveertip

Dit kan gemaakt worden met alle soorten ingrediënten. Wanneer het te dik is, kun je het weer verdunnen met water, bouillon of melk.

Bron

Academie de Laan



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacquelinestil302


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacquelinestil302
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top