1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Visfilet met prei en tomaat

Visfilet met prei en tomaat

  • Belgisch, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-05-2020

Ingrediënten 4 personen


500 g kabeljauwfilet (of schelvis)
4 preiwitten
3 tomaten
3 uien
200 ml sojaroom (of light room)
100 g geraspte kaas
1 el kerriepoeder
peper en zout
olijfolie



Visfilet met prei en tomaat
Visfilet met prei en tomaat

Prei met kerrie en room is een goddelijke combinatie, zeker als je het serveert met vis. Waanzinnig lekker en zeer eenvoudig om te bereiden ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de prei in ringen en de tomaten in dunne plakjes.
2 Bak de uiringen in wat olijfolie, kruid met zout en strooi er het kerriepoeder over. Blus met de room en laat even pruttelen.
3 Leg de rauwe preiringen in een ingevette ovenschotel, leg er de tomatenplakjes en de visfilet op, kruid met peper en zout. Leg hierop de uien in kerrieroom en werk af met de kaas. Zet 35 minuten in de voorverwarmde oven.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top