Bami, sweet chilli @
- Europees, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 26-05-2020
.
Bereidingswijze
Voorbereiding:
Snij de paprika in reepjes en de helft van de lente-uien in ringen.
Hak de rest van de bos/lente-uitjes fijn.
Snij de wortel á la julienne.
Meng het rundergehakt met de seroendeng, de gehakte lente-ui en 1 eetl. chilisaus.
Bereidingswijze:
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Verhit een wok, voeg 2 eetl. wokolie toe en bak het gehakt 5 min.
Roer het tussentijds telkens rustig om zodat de stukjes gehakt vrij groot blijven.
Voeg vervolgens de paprika en de wortel toe en roerbak 3 min. mee.
Roer de mix voor bami, de bos/lente-ui en 2 eetl. chilisaus erdoor en wok dit goed door elkaar.
Schep de mie erbij en warm het geheel al roerend goed door.
Bron
Dit recept is van: Conimex
Serveertip
Serveer er eventueel roereieren bij.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties