Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

    Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

    Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

  • Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

    Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

    Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

  • Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

    Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

    Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

  • Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

    Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

    Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

Dit eenvoudig stamppotje van Project Gezond is bij ons goed in de smaak gevallen. Snel te bereiden en met slechts Kcal 417 terecht een slank gerecht te noemen. Snel klaar bovendien. De Aziatische smaak van de gember en de soja is heerlijk .

https://www.projectgezond.nl/chinese-koolstamppot-met-kabeljauw/

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
400 gr Chinese kool in dunne repen gesneden
400 gr kruimige aardappelen geschild in stukken
200 gr kabeljauwfilet of scholfilets
2 teen knoflook gehakt
3 cm gember geschild en gesnipperd
1 ui gesnipperd
150 gr kastanjechampignons in vieren gedeeld
30 ml sojasaus
60 ml melk verwarmd
10 gr boter
20 gr bosui in ringetjes
wat maizena
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 399,03 kcal
Koolhydraten 51,90 g
Eiwitten 28,69 g
Vetten 5,60 g
Benodigdheden
Wok, pan , snijplank en mes koekenpan

Bereidingswijze

Kook de aardappelen samen met de knoflook en de geraspte gember gaar.

Verwarm de wok met een klein scheutje olie en fruit de ui zachtjes aan. Bak dan de champignons ook even mee.

Zet de warmtebron hoger, voeg de sojasaus en de in repen gesneden Chinese kool toe. Wok alles enkele minuten op hoog vuur. Kruid af met peper en zout.

Bestrooi de vis lichtjes met peper , zout en bestuif met wat maizena. Bak de vis goudbruin en knapperig in een koekenpan met wat boter of olie.

Roer alles uit de wok door de puree.

Verdeel over 2 voorverwarmde borden, leg er de vis bovenop en garneer met de in ringetjes gesneden bosui.

Bron

Project Gezond eigen tekst en foto's en naar eigen smaak aangepast

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Keukensloofje47 avatar

Doorsturen

Home Recepten