1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-05-2020

Ingrediënten 2 personen


400 gr Chinese kool in dunne repen gesneden
400 gr kruimige aardappelen geschild in stukken
200 gr kabeljauwfilet of scholfilets
2 teen knoflook gehakt
3 cm gember geschild en gesnipperd
1 ui gesnipperd
150 gr kastanjechampignons in vieren gedeeld
30 ml sojasaus
60 ml melk verwarmd
10 gr boter
20 gr bosui in ringetjes
wat maizena


Verder heb je nodig


Wok, pan , snijplank en mes koekenpan


Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G
Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G
Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G
Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G
Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G
Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G
Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G
Chinese Kool Stamppotje met een Aziatische Twist..... P.G

Dit eenvoudig stamppotje van Project Gezond is bij ons goed in de smaak gevallen. Snel te bereiden en met slechts Kcal 417 terecht een slank gerecht te noemen. Snel klaar bovendien. De Aziatische smaak van de gember en de soja is heerlijk .

https://www.projectgezond.nl/chinese-koolstamppot-met-kabeljauw/

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappelen samen met de knoflook en de geraspte gember gaar.

Verwarm de wok met een klein scheutje olie en fruit de ui zachtjes aan. Bak dan de champignons ook even mee.

Zet de warmtebron hoger, voeg de sojasaus en de in repen gesneden Chinese kool toe. Wok alles enkele minuten op hoog vuur. Kruid af met peper en zout.

Bestrooi de vis lichtjes met peper , zout en bestuif met wat maizena. Bak de vis goudbruin en knapperig in een koekenpan met wat boter of olie.

Roer alles uit de wok door de puree.

Verdeel over 2 voorverwarmde borden, leg er de vis bovenop en garneer met de in ringetjes gesneden bosui.

Bron

Project Gezond eigen tekst en foto's en naar eigen smaak aangepast



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top