Green veggies frittata
- Internationaal, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 24-05-2020
Kijk voor meer inspiratie ook op mijn blog: https://chivanne.nl/
https://chivanne.nl/green-veggies-frittata/
Bereidingswijze
Verwarm de oven naar 180 graden hetelucht.
Vul een glazen kom of kookpan met kokend water en doe de erwtjes hierbij. Laat ze voor 5 minuten staan en vervolgens uitlekken in een vergiet.
Breek de eieren in een kom en meng met 30 (van de 40) gram geraspte Pecorino Romano kaas, 3 flinke eetlepels Griekse yoghurt, peper en een wat munt.
Verhit 4 eetlepels olijfolie in een hete ovenbestendige koekenpan. Snijd een stukje van de aspergetips af. Bak de aspergetips in enkele minuten op hoog vuur lichtbruin en haal ze uit de pan.
Roer de erwten door het eimengsel en giet in de pan. Verdeel de aspergetips erover en de rest van de kaas. Bak op middelmatig vuur totdat je ziet dat de randen beginnen te kleuren en droog worden.
Zet de frittata in de oven voor een kwartier of langer, totdat de bovenkant mooi goudbruin is geworden.
Laat de frittata buiten de oven in de pan wat afkoelen en serveer met muntblaadjes. Mooiste is als je er taartpuntjes van snijd.
Serveertip
Lekker met knapperig bruin brood
Laatste reacties
https://chivanne.nl/green-veggies-frittata/