1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indische keuken
  5. Pittige boerenkool

Pittige boerenkool

  • Indisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-05-2020

Ingrediënten 4 personen


500 gram runderlappen of sucadelappen
Kruidenpasta rendang van conimex
Ui
Zak verse boerenkool
Aardappels
Sambal


Verder heb je nodig


Stamper
Grote pan om boerenkool te koken
Braadpan voor het vlees


Uit mama's kookboek

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Braad het vlees volgens de verpakking van de rendang mix.
Voeg een ui toe en een schep sambal.
Kook de boerenkool zoals je gewend bent.
Serveer de boerenkool met daarop een scep van het pittige vlees.
Eet smakelijk!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simonevanderkaaij038


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simonevanderkaaij038
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top