1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pestopasta met mozzarellasalade

Pestopasta met mozzarellasalade

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-05-2020

Ingrediënten 2 personen


Volkoren spaghetti, half pakje
(Kippen)bouillon
Bakje groene pesto
Mozzarella
Basilicum
Cherrytomaatjes
Olijfolie
Zout en peper


Verder heb je nodig


Pan om spaghetti te koken
Schaal om de salade in te maken


Van Clairtje!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de verpakking in water met (kippen)bouillon.
Maak intussen de salade door de mozzarella in kleine stukjes te snijden. Snij de tomaatjes doormidden. Pluk basilicum blaadjes en meng het geheel. Doe er een klein scheutje olijfolie overheen en zout en peper.
Als de spaghetti gaar is, afgieten en op de borden serveren. Per bord een flinke eetlepel groene pesto er doorheem scheppen.
Eet smakelijk!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simonevanderkaaij038


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simonevanderkaaij038
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top