Knoflookspaghetti met zalm en broccoli

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-05-2020

Spaghetti met een twist: superlekker!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Volkoren spaghetti (3/4 verpakking)
1 bakje Philadelphia bieslook
4 verde teentjes knoflook
500 gr zalm
1 grote broccoli
Snoeptomaatjes
Peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Knoflookpers
Pan om.spaghetti te koken
Pan om broccoli te koken
Grillpan of koekepan voor de zalm
Bakje om Philadelphia in te mixen met knoflook zout en peper

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de verpakking in water en (kippen)bouillon.
Kook de broccoli roosjes (ong 10 minuten) en bak/grill de zalm.
Maak intussen de saus door het bakje philedelphia te mengen met de uitgeperste teentjes knoflook. Voeg zout en peper toe naar smaak.
Giet de spaghetti en de broccoli af. Roer de saus door de spaghetti en serveer op de borden. Leg daar de broccoliroosjes op en de zalm.
Garneer eventueel met gehalveerde snoeptomaatjes.
Eet smakelijk!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten