1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Aardappelspiesjes als tappa op de BBQ

Aardappelspiesjes als tappa op de BBQ

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-05-2020

Ingrediënten 4 personen


4 middelgrote aardappelen
2 dikke sneden kaas (0,5 cm)
2 dikke sneden gekookte beenham (0,5 cm)
12 zongedroogde tomaatjes
4 appelkappertjes



Aardappelspiesjes als tappa op de BBQ
Aardappelspiesjes als tappa op de BBQ

Plan je een gezellige BBQ-avond maar heb je weinig tijd? Ga dan voor deze aardappelspiesjes met ham en kaas. Heerlijk! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-kook de aardappelen beetgaar en laat afkoelen. Snijd ze in plakjes van ongeveer 1 cm dikte.
-Snijd de ham en kaas in stukjes, even groot als de aardappelplakjes;
-Steek afwisselend aardappel, ham, kaas en zongedroogd tomaatje op een houten satéprikker. Herhaal tot heel de aardappel opgeprikt is. Steek op het eind een appelkappertje.
-Zet de spiesjes even onder de grill in de oven of op de bbq.

Let er op dat de kaas niet volledig wegsmelt.

Bron

Lekker van bij ons



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top