1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Zalm
  5. WRAPS MET GEROOKTE ZALM EN VERSE KRUIDENKAAS

WRAPS MET GEROOKTE ZALM EN VERSE KRUIDENKAAS

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-05-2020

Ingrediënten 4 personen


4 wraps
150 g gerookte zalm
1 sjalot
50 g rucola
10 g basilicum
10 g dille
10 g peterselie
1 citroen, biologisch
250 g roomkaas
peper en zout


WRAPS MET GEROOKTE ZALM EN VERSE KRUIDENKAAS
WRAPS MET GEROOKTE ZALM EN VERSE KRUIDENKAAS

Een origineel en lekker hapje of voorgerecht, of ook ideaal als lunch: wraps met gerookte zalm, verse zelfgemaakte kruidenkaas en rucola. Overheerlijk!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snij de sjalot fijn.
-Rasp de zeste van de citroen.
-Hak de kruiden fijn en doe alles samen in een grote mengkom, samen met de roomkaas en meng goed. Kruid met peper en zout.
-Bestrijk de wraps met de kruidenkaas, beleg met plakjes zalm en rucola.
-Rol de wraps op en snij ze in plakjes voor een hapje, of halveer ze voor een voorgerecht.

Bron

15gram



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top