
Courgettepasta is een goed alternatief voor gewone pasta. Het is gezond en makkelijk te maken. De scampi's en het currysausje geven het een pittige toets
-Rasp de courgettes in dunne noedels.
-Verhit een eetlepel olijfolie in een pan. Stoof de ui met de paprikablokjes 10 minuten zacht.
-Voeg dan de knoflook toe en bestrooi met 3 eetlepels kerriepoeder. Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook.
-Mix de groenten tot een sausje. Laat nog even inkoken en kruid bij met peper en zout.
-Kook de courgettenoedels 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water en uitlekken.
-Kruid de scampi's met de overige kerriepoeder, peper en zout. Bak ze enkele minuten gaar in een eetlepel olijfolie.
-Verdeel de courgettepasta over de borden. Leg hierop de scampi's en lepel er de kerriesaus over.
15gram