1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Pad thai
  6. Thaise pad thai

Thaise pad thai

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-05-2020

Ingrediënten 2 personen


1 pakje Conimex Thaise Pad Thai
150 gr. Kalkoenfilet
150 gr. Garnalen
200 gr. Bos/lente-ui
125 gr. Taugé
3 Eieren
2 eetl. Wokolie
3 eetl. Water



Thaise pad thai

Eigen foto

Eigen foto

1 portie

Kcal: 509
Vet: 23.1
V.vet: 5.9
Eiwit: 51.8
Koolhy: 21.8
Vezels: 2.2
Zout: 2.7

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Snij de bos/lente-ui in dunne ringetjes.
Breek intussen de eieren boven een kom en klop het met het water met een garde los.

Bereidingswijze:

Kook de rijstnoedels in ruim kokend water in 6 min. gaar.
Roer af en toe door met een vork.
Giet de rijstnoedels dan af en spoel ze koud onder stromend water.
Laat goed uitlekken.
Verhit 1 eetlepel olie in een wok en bak hierin het ei gaar, blijf steeds te roeren.
Neem het ei uit de pan en zet het in een schaaltje apart.
Zet dezelfde wok terug op het vuur en verhit nogmaals 1 eetlepel olie.
Laat de olie goed heet worden en bak vervolgens de kalkoenfilet gaar en voeg de garnalen toe en roerbak die kort mee.
Voeg de taugé, de bos/lente-ui en de sausmix uit het pakje Thaise Pad Thai toe en bak dit nog 1-2 min. mee.
Voeg de rijstnoedels en het ei toe en warm het geheel al omscheppen nog even goed door.
Verdeel het gerecht over borden en strooi de pinda's uit het pakje Thaise pad thai erover.

Bron

Dit recept is deels van: Conimex



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top