Tarbot met citroensaus
- Frans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 15-05-2020
Lekker, makkelijk en fris van smaak
Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de ansjovis uitlekken. Pers een halve citroen en snij de rest in plakjes. Beboter een ovenschaal.
2 Kruid de visfilets met peper en zout en leg ze in de ovenschaal. Verdeel er 30 g botervlokjes over. Leg rondom plakjes citroen en schuif 15 minuten in de oven.
3 Laat de visfond in een pannetje inkoken tot de helft. Klop er de resterende 100 g boter in vlokjes door. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
4 Rol de ansjovisjes op en zet ze met een prikker vast op de vis. Zet nog enkele minuten in de oven.
5 Verdeel de vis en citroen over de borden. Overgiet met de saus en garneer met een plukje groen.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties