Vegetarische spaghetti met basilicum saus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-05-2020

Heerlijk gerecht!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Peper en zout
2 El gedroogde basilicum
2 El gedroogde peterselie
1 Tl tuinkruiden bouillon poeder
olijfolie
1 ui
4 knoflook teentjes
320 gram spaghetti
1 wortel
1 prei
1 paprika
400 ml creme fraiche
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koksmes
Zeef
Snijplank
Pannen
Spatel

Bereidingswijze

Voorbereiding:
- Snijd en was alle groenten
- Kook de wortel in een pan met water voor 3 minuten

Bereiding
- Fruit de knoflook en ui met olijf olie
- Voeg de rest van de groenten
- Voeg toe creme friache en kruiden/specerijen
- Proef en breng op smaak indien nodig
- Kook de pasta zoals gewenst

Bron

Een boek

Serveertip

Lekker met geraspte kaas

Melkvrij? Probeer eens amandel room in plaats van creme fraiche.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten