1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Chocolade kruimels – eetbare aarde

Chocolade kruimels – eetbare aarde

  • Internationaal, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-05-2020

Ingrediënten 4 personen


30 gr bloem
20 gr (extra donker) cacaopoeder
30 gr poedersuiker
snuf zout
25 gr boter, koud



Dit is een leuk recept voor eetbare aarde om een taart of dessert mee af te werken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Doe de bloem, cacao, poedersuiker en het zout in een kom en meng deze door elkaar. Snijd de koude boter in kleine blokjes en meng deze erdoor. Wrijf alles met je vingers tot een kruimelig geheel. Het mengsel blijft wat aan de droge kant. Schep het kruimelmengsel op de bakplaat en bak de kruimels 10-15 minuten. Schep ze halverwege éénmaal om met een spatel.

Laat de kruimels afkoelen op de bakplaat en bewaar ze luchtdicht verpakt tot je ze gaat gebruiken.

Bron

Https://rutgerbakt.nl/basisrecepten/chocolade-kruimels-eetbare-aarde-maken/



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ChrisFraikin


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ChrisFraikin
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top