Tomaten-spinaziesaus
- Italiaans, Saus/dressing
- 20-30 min.
- Geplaatst op 11-05-2020
Makkelijke en Italiaanse topsaus
Bereidingswijze
-Verhit de olie in een ruime pan en fruit de ui 4 min.
-Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min.
-Voeg de tomaat toe en kook 3 min.
-Pureer de saus met de staafmixer.
-Voeg het bouillontablet en de bevroren spinazie toe.
-Verwarm op laag vuur in ca. 10 min.
-Voeg de boter toe en breng op smaak met peper en zout.
-U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Bron
AH
Serveertip
Tip:
Lekker met tagliatelle en kabeljauw.
Tip:
Variatietip: Bestrooi de saus voor een extra hartige smaak met 200 g in blokjes gesneden fetakaas.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties