Zalmwafeltjes

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-05-2020
Ingrediënten 3 personen
1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)
200 g gerookte zalm
1 bakje tuinkers
1 bosje dille
6 el ricotta
170 g Griekse yoghurt
peper en zout
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 386,96 kcal
Koolhydraten 26,91 g
Eiwitten 23,55 g
Vetten 19,82 g

Bereidingswijze

1 Steek uit het bladerdeeg 12 kleine rondjes (gebruik een kopje of een uitsteekring).
2 Beleg 6 rondjes met ricotta, zalm en tuinkers. Dek af met de andere 6 rondjes.
3 Laat het wafelijzer goed warm worden (of gebruik een croque-monsieurmachine, maar dan heb je geen wafeltjes). Bak de wafeltjes.
4 Meng de Griekse yoghurt met dille, peper en zout. Serveer als dip bij de wafeltjes.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten