Zalmwafeltjes
- Belgisch, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 07-05-2020
Ingrediënten 3 personen
1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)200 g gerookte zalm
1 bakje tuinkers
1 bosje dille
6 el ricotta
170 g Griekse yoghurt
peper en zout
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 386,96 kcal |
Koolhydraten | 26,91 g |
Eiwitten | 23,55 g |
Vetten | 19,82 g |
Bereidingswijze
1 Steek uit het bladerdeeg 12 kleine rondjes (gebruik een kopje of een uitsteekring).
2 Beleg 6 rondjes met ricotta, zalm en tuinkers. Dek af met de andere 6 rondjes.
3 Laat het wafelijzer goed warm worden (of gebruik een croque-monsieurmachine, maar dan heb je geen wafeltjes). Bak de wafeltjes.
4 Meng de Griekse yoghurt met dille, peper en zout. Serveer als dip bij de wafeltjes.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties