Pulled pork met kapprertjes op minibolletjes
- Wereld, Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 06-05-2020
Barbecue is zo veel meer dan een stuk vlees grillen op hete kolen. Probeer deze heerlijke variant van pulled pork. 10 minuutjes garen op de barbecue en je bent al bijna klaar. Een simpel bbq gerecht waarmee je eens wat anders eet!
Ingrediënten 4 personen
1 schaal pulled pork met saus (200 g) - Jumbo2 el water
8 mini-boterbollen
100 g fijngesneden ijsbergsla (zakje)
4 el knoflooksaus
2 el kappertjes
Benodigdheden
BarbecueAluminiumfolie
Bereidingswijze
1. Leg het vlees uit de schaal pulled pork met saus en het water in een aluminium schaal en verwarm afgedekt met aluminiumfolie op een matig hete barbecue 10 min. Meng het vlees goed met de sappen.
2. Snijd de broodjes open. Rooster ze op het snijvlak op de hete barbecue goudbruin.
3. Verdeel de fijngesneden ijsbergsla over de broodjes. Schep het vlees met de knoflooksaus op de sla. Bestrooi met de kappertjes en klap de broodjes dicht.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties