Ontbijtkoekjes met rozijnen en appels
- Belgisch, Ontbijt
- 30-60 min.
- Geplaatst op 05-05-2020
Lekker als ontbijt of tussendoortje
Bereidingswijze
-Zeef de zelfrijzende bloem in een ronde kom. Strooi er een snuifje zout over.
-Bevochtig met 150 ml melk en voeg het volledige ei toe. Klop het beslag glad met een klopper. Voeg nu de rest van de melk toe. Roer goed.
-Laat de rozijnen weken in water, laat ze uitlekken en dep ze droog. Voeg toe aan het beslag.
-Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes: voeg toe aan het beslag.
-Laat een eetlepel boter uitsmelten in een koekenpan bak daarna een drietal pannenkoekjes. De koekjes hebben een diameter van ongeveer zes à acht centimeter.
-Serveer met een vleugje poedersuiker.
Bron
lekker van bij ons -chef = Claudia Allemeersch
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties