Biefstuk uit de Airfryer

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 03-05-2020

Ik heb dit ooit als experiment gedaan maar wil eigenlijk nooit meer een anders bereide bieftuk, want uit de koeken/braadpan in het binnenste deel van het vlees nooit echt warm en uit de airfryer is dat wel het geval, smullen!!

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
Biefstukje, ca 150g per persoon
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Airfryer
Grilltang,
Bord,
Kwastje

Bereidingswijze

Snel een "rare" (rauw alleen buitenkant gebruind) biefstuk bereiden doe je in de Airfryer.

Zorg dat de biefstuk, per stuk ca 150 g, op kamertemperatuur is.
Leg de biefstuk op een schoteltje of bij meer exemplaren op een bord.
Smeer de biefstukken in met olie, bovenop en aan de zijkanten; ik doe dit door er wat zonnebloemolie op te laten lopen en smeer de olie dan uit met een kwastje.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Draai de biefstuk om, waarbij ik een grilltang gebruik omdat ik die later toch nodig heb, en herhaal het smeren van de olie en voeg zout en peper toe.
Verwarm de Airfryer voor op 200 graden.
Leg de biefstuk(ken) in de Airfryer en stel de tijd in op drie minuten.
Haal de biefstukken direct na die drie minuten uit het mandje, want anders garen ze door en worden helemaal gaar!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten