Broodje carpaccio met kaas en dressing

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-04-2020
  • Broodje carpaccio met kaas en dressing

    Broodje carpaccio met kaas en dressing

    Broodje carpaccio met kaas en dressing

Dit lekkere klassieke broodje heb je zo klaar, met de complete schaal carpaccio met kaas en dressing van Jumbo. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 focaccia (afbak)
30 g pijnboompitten
2 el olijfolie
1 schaal carpaccio met kaas en dressing (van Jumbo)
40g rucola
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 220 ºC. Bak de focaccia af volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voorverwarmde oven. Verhit intussen een droge koekenpan, rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin en schud ze op een bord.

2. Snijd de focaccia overlangs door en besprenkel de onderkant met de olie. Beleg de onderkant achtereenvolgens met de carpaccio, rucola, dressing en kaas uit de verpakking en de pijnboompitten. Dek af met de bovenkant van de focaccia en snijd in 4 gelijke stukken. Serveer direct.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten