Beter Cervelaat. Dan Nooit.... ( Cervelaat- Salade)
- Nederlands, Lunch/Brunch
- 0-10 min.
- Geplaatst op 29-04-2020
Na of bij een soepje ( op "soepdag" ) eten we graag een broodje met iets lekkers erop , erin , of etrnaast. Vandaag wordt dat een cervelaatsalade ín een wrapje, die je in krap 10 minuten kunt bereiden. Het is wel lekkerder, als je de salade op voorhand maakt, zodat de smaken de kans krijgen om zich te mengen :)
Op broodje, in broodje, wrapje, toastje, stokbrood, pita, buffet, bij de bbq mogelijkheden té
over... :)
Ingrediënten 2 personen
50 gram (magere) cervelaat van de slager in reepjes gesneden1 ei hard gekookt , gepeld en in blokjes
2 wraps, of broodjes naar keuze.
1 el mayonaise van goede kwaliteit of iets meer
1 augurk in kleine blokjes gesneden
stukje komkommer in blokjes zaad verwijderd met een lepeltje
1 klein stukje rode paprika in blokjes gesneden
1 bosuitje in ringetjes
peper en zout uit de molen naar smaak
wat veldsla
Benodigdheden
Snijplank, mes, komBereidingswijze
Snij alles zoals beschreven. Voeg mayonaise, peper en zout naar smaak toe en proef. Voeg zo nodig meer peper en zout naar smaak toe.
Serveer bij de borrel op een toastje , op stokbrood, een boterham of stop de salade een gevouwen wrap.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties