Schelvis met aardappelen, paprika's en zwarte olijven

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-04-2020
  • Schelvis met aardappelen, paprika's en zwarte olijven

    Schelvis met aardappelen, paprika's en zwarte olijven

    Schelvis met aardappelen, paprika's en zwarte olijven

Op zoek naar een lekkere, snelle maaltijd? Deze schelvis met aardappelen en paprika zet je binnen het half uur op tafel en je hebt er zelfs geen kookvuur voor nodig.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 rode paprika's
2 groene paprika's
5 aardappelen
200 g schelvis (zonder graatjes)
water
zwarte olijven
peper
zout
olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
microgolfoven

Bereidingswijze

-Snijd de rode en groene paprika's in de lengte doormidden.
-Was en snijd de aardappelen in plakjes van 0,5 cm.
-Leg de paprika's in een microgolfbestendige schotel (met deksel) op een laagje aardappelschijfjes. Kruid af met zout en peper. Voeg de olie en een beetje water toe.
-Plaats het deksel op de schotel en plaats 10 minuten in de microgolfoven op maximaal vermogen (ca. 800W).
-Voeg de schelvis nadien toe, sluit en kook nog 5 minuten.
-Hak de olijven fijn en verdeel deze nadien over het gerechtje.

Bron

lekker van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten