Tomaten plaattaart

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-04-2020
  • Tomaten plaattaart

    Tomaten plaattaart

    Tomaten plaattaart

Een lekker recept met een explosie van smaak!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 plakjes bladerdeeg
400gr Chinese roerbakgroente
1 teentje knoflook
1 courgette
800gr tomaten
100gr geitenkaas
100gr salami
Geraspte belegen kaas
Groene pesto
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakplaat
Bakpapier

Bereidingswijze

Verwarmen de oven voor op 200 graden.
Snij de knoflook klein. Bak dit samen met de roerbakgroenten aan.
Snij ondertussen de tomaat, de courgette en de salami in plakken.
Pak nu de bakplaat erbij en doe hier bakpapier op. Verdeel de bladerdeeg over de bakplaat.
Bestrijk de bladerdeeg nu met pesto en strooi hier geraspte kaas over. Doe hier bovenop het mengsel met de roerbakgroenten. Verdeel nu de tomaat, courgette en salami. Verbrokkel de geitenkaas bovenop.
De plaattaart moet nu 35 minuten in de oven.
Eet smakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten