Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-04-2020
  • Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

    Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

    Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

Ik was op zoek naar wat anders (vor echtgenote en dochter, ikzelf ging voor vlees) met kabeljauw en kwam deze tegen. Eerste indruk was 'apart, interessant'. Ik ben niet zo vis of tomaten, maar dit smaakte echt goed. Ik heb de tomaten van mijn dochter opgegeten.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 kabeljauwfilets
4 tomaten
3 el mosterd
3 el sojasaus
2 el olijfolie
Peper & Zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °c.

Meng de mosterd met de sojasaus en twee eetlepels olijfolie. Giet een paar lepels van de dressing over de tomaten.

Snijd de tomaten in plakjes (niet te dik), snijd het harde witte gedeelte evt. weg. Leg de tomatenschijven dakpansgewijs naast elkaar in een ovenschotel en kruid met zwarte peper en wat zout.

Leg de filets op de tomaten en lepel er de rest van de saus over.

Zet 15 tot 20 minuten in de oven.

Bron

https://www.purepascale.com/nl/kabeljauw-met-mosterd-sojasaus-en-tomaten

Laatste reacties

meeuw405 avatar
meeuw405 24-04-2020

Ook in mijn viskookboek gezet. Gr.Els

meeuw405 avatar
meeuw405 24-04-2020

Oeps overheen gelezen maar dit ga ik volgende week eens maken!! Smulgroet Els

henrilevison avatar
henrilevison 23-04-2020

Meeuw405 Nee hoor -> Leg de filets op de tomaten en lepel er de rest van de saus over.

meeuw405 avatar
meeuw405 23-04-2020

Ik mis de kabeljauw in de bereiding!! Gr.Els

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten