1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Kabeljauw
  6. Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-04-2020

Ingrediënten 2 personen


2 kabeljauwfilets
4 tomaten
3 el mosterd
3 el sojasaus
2 el olijfolie
Peper & Zout


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten
Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

Ik was op zoek naar wat anders (vor echtgenote en dochter, ikzelf ging voor vlees) met kabeljauw en kwam deze tegen. Eerste indruk was 'apart, interessant'. Ik ben niet zo vis of tomaten, maar dit smaakte echt goed. Ik heb de tomaten van mijn dochter opgegeten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °c.

Meng de mosterd met de sojasaus en twee eetlepels olijfolie. Giet een paar lepels van de dressing over de tomaten.

Snijd de tomaten in plakjes (niet te dik), snijd het harde witte gedeelte evt. weg. Leg de tomatenschijven dakpansgewijs naast elkaar in een ovenschotel en kruid met zwarte peper en wat zout.

Leg de filets op de tomaten en lepel er de rest van de saus over.

Zet 15 tot 20 minuten in de oven.

Bron

Https://www.purepascale.com/nl/kabeljauw-met-mosterd-sojasaus-en-tomaten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henrilevison


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henrilevison
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top