Ge­pof­te aard­ap­pel met kaas

  • Europees, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-04-2020

Lekker en makkelijk bijgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 grote aardappelen (kruimig)
150 g cheddar (tophat 48+ (kaas), in plakken)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Prik met een vork rondom gaatjes in de aardappelen. Wikkel de aardappelen in de magnetronfolie en pof ze 10 min. op vol vermogen (700 watt) in de magnetron. Laat ze nog 5 min. in de magnetron liggen om na te garen.
Verwijder de folie en snijd de hete aardappelen in de lengte doormidden. Verdeel meteen de kaas over de helften en laat de kaas smelten. Bestrooi met peper. Serveer direct. Lekker met fijngesneden bieslook.

Bron

ah.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten