1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Fris­se pas­ta­sa­la­de met fe­ta

Fris­se pas­ta­sa­la­de met fe­ta

  • Europees, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-04-2020

Ingrediënten 4 personen


300 g farfalle
20 g verse munt
120 g Kalamata-olijven zonder pit (pot)
150 g tzatzikisalade
300 g frisse komkommermix rauwkost
200 g Griekse feta



Een lekkere zomerse salade.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken.
Snijd de muntblaadjes fijn en de olijven doormidden.
Meng de tzatziki door de pasta.
Schep ook de rauwkost, munt en olijven erdoor.
Breng op smaak met peper.
Verkruimel de feta erboven en bestrooi met de rest van de munt.

Bron

Ah.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Nickiejjj


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Nickiejjj
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top