Henri's Casserole

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-04-2020
  • Henri's Casserole

    Henri's Casserole

    Henri's Casserole

Ik wilde iets lekekrs en gezonds maken, wist alleen niet wat, dus ging door de koelkast...

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 l Vleesboiuillon
1 Courgette, in blokjes
1 witte ui, versneden
1 Rode ui, versneden
1 Peper, zonder zaadjes en versneden
400 gr Stoofvlees
Balsamic Vinaigrette
2 el Marrakech Mix knoflook, koriander, paprika, selderie, kurkuma, lavas, raapolie,...)
2 el Bruine Suiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenpan

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden.
Doe alles in de pan en zet in de oven voor 2, 2u 30.
Roer af en toe door.

Serveertip

Ik serveerde dit met gekookte aardappels (in stukken).
Echt snoepen !

Rode wijn smaakt hier heel goed bij.

Smakelijk.

Laatste reacties

meeuw405 avatar
meeuw405 13-04-2020

Lekker en simpel eigenlijk, het proberen waard. Smulgroet Els

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten