Henri's Casserole
- Europees, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 13-04-2020
Ik wilde iets lekekrs en gezonds maken, wist alleen niet wat, dus ging door de koelkast...
Ingrediënten 4 personen
1 l Vleesboiuillon1 Courgette, in blokjes
1 witte ui, versneden
1 Rode ui, versneden
1 Peper, zonder zaadjes en versneden
400 gr Stoofvlees
Balsamic Vinaigrette
2 el Marrakech Mix knoflook, koriander, paprika, selderie, kurkuma, lavas, raapolie,...)
2 el Bruine Suiker
Benodigdheden
OvenpanBereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden.
Doe alles in de pan en zet in de oven voor 2, 2u 30.
Roer af en toe door.
Serveertip
Ik serveerde dit met gekookte aardappels (in stukken).
Echt snoepen !
Rode wijn smaakt hier heel goed bij.
Smakelijk.
Laatste reacties
Lekker en simpel eigenlijk, het proberen waard. Smulgroet Els