1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Toast met aspergecrème

Toast met aspergecrème

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-04-2020

Ingrediënten 4 personen


1 ciabatta
3 gekookte witte asperges (restje)
1 kleine sjalot
1 takje peterselie
150 g La Place kruidenroomkaas


Verder heb je nodig


Broodrooster

Toast met aspergecrème
Toast met aspergecrème

Toast met aspergecrème, eenvoudig, snel en met weinig ingrediënten!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de ciabatta in sneetjes en rooster ze in de broodrooster goudgeel en krokant.
2. Snijd intussen de asperges in kleine stukjes. Snipper de sjalot ragfijn. Hak de peterselie fijn.
3. Meng de asperge met de sjalot en de peterselie door de roomkaas. Schep de aspergecrème in een schaaltje en serveer met de ciabattatoast.

Bron

Jumbo



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top