1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Breakfast rolls met beenham

Breakfast rolls met beenham

  • Wereld, Ontbijt
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-04-2020

Ingrediënten 4 personen


1 pak croissant deeg XL
4 plakken beenham (ik gebruik gerookte beenham van La Place (Jumbo)
1 bakje La Place roomkaas (Jumbo)
150 g geraspte kaas
eventueel een eitje om de buitenkant te laten glimmen


Verder heb je nodig


Bakplaat, bakpapier


Breakfast rolls met beenham
Breakfast rolls met beenham

Voor de paasbrunch, of eigenlijk sowieso voor de brunch wil je toch het liefst zelf iets maken? Iets wat niet zo moeilijk is om te maken, snel is en toch onwijs lekker? Maak deze breakfast rolls met beenham, roomkaas en kaas. Mmm, dit is een ham-kaas broodje naar een hoger level tillen! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Rol het croissant deeg uit en snijd het verticaal door de helft.En leg boven elkaar omdat het zo makkelijker op je plank kan. Druk de gaatjes in het deeg dicht met de hand.
3. Verdeel de verse roomkaas over het deeg en beleg met de beenham. Strooi hier de kaas over heen.
4. Rol het deeg op en snijd hier plakken van van ongeveer 2 cm dik. Leg de plakken op een bekleedde bakplaat.
5. Smeer eventueel in met losgeklopt eigeel en bak in ongeveer 20 minuten af.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top