1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Aspergeschotel met garnaaltjes

Aspergeschotel met garnaaltjes

  • Belgisch, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-04-2020

Ingrediënten 4 personen


50 g kaas (gemalen)
150 g grijze garnalen gepeld
1 kg aardappelen
800 g witte asperges
2 eieren
400 ml melk
1 el boter
peterselie (enkele)takje
peper
zout


Aspergeschotel met garnaaltjes
Aspergeschotel met garnaaltjes

Gezonde ovenschotel voor een feestelijke maaltijd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Maak de asperges schoon en snij ze in stukken. Schil de aardappelen. Verwarm de oven voor op 200°C.
2 Stoom of kook de asperges gaar. Kook ook de aardappelen gaar en snij ze in plakjes.
3 Klop de eieren los en vermeng ze met de melk. Kruid met peper en zout.
4 Beboter een ovenschaal en leg er de aardappelen in. Verdeel er de asperges en de garnaaltjes over. Schenk er het eimengsel bij. Bestrooi met de kaas.
5 Zet 30 minuten in de oven. Garneer eventueel nog met plukjes peterselie.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top