1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Taotjo Minang (Taotjo boontjes)

Taotjo Minang (Taotjo boontjes)

  • Chinees, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-04-2020

Ingrediënten 4 personen


Ui 1 stuks
Olie
Knoflook 1 teentje
Laos wortel (zonder schil) 1 plakje
Trassi ½ theelepel, geraspt
Chilipepers 25 gram
Sperziebonen 100 gram
Taotjo ¼ blikje (dit zijn gefermenteerde zwarte bonen)
Santen 1 theelepel



Gerechten uit De Essel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Blancheer de sperziebonen en snij ze in stukjes. Snipper de ui en de knoflook. Verwijder de zaadlijsten uit de chilipepers en snij deze fijn.
Bak in olie de ui, de knoflook en de Laos wortel lichtbruin.
Temper het vuur en voeg de chilipepers, de trassi en de sperziebonen toe. Roerbak dit drie minuten.
Verwijder de Laos wortel.
Daarna de taotjo en de santen toevoegen en het mengsel nog even zachtjes laten koken.
Warm serveren.

Bron

Jules Selder á Leucojum Vernum



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van matt_botden


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van matt_botden
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top