Japanse dipsaus voor Japanse tempura

  • Japans, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 30-03-2020
  • Japanse dipsaus voor Japanse tempura

    Japanse dipsaus voor Japanse tempura

    Japanse dipsaus voor Japanse tempura

De Japanse dipsaus voor bij de Japanse tempura 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3 eetlepels Japanse saké
3 eetlepels Japanse soja
2 eetlepels rijstazijn
ongeveer 5 cm vers fijn geschaafde daikon wortel
beetje wasabi
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Meng de saké, soja en rijstazijn in schaaltje goed en laat 10 minuten staan.
-Verdeel het in 2 kleine kommetjes.
-Doe de daikon in een kommetje en doe in een apart kommetje ietsje wasabi.
-Meng er tijdens de maaltijd een beetje daikon en een mespuntje wasabi door, pas er mee op want de wasabi is erg scherp.
-Je kan er later altijd nog wat naar eigen smaak toevoegen.
-Dip de tempura in de sojasaus.

Bron

lekker van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten