1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Tomatensoep, gevulde

Tomatensoep, gevulde

  • Europees, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-03-2020

Ingrediënten 8 personen


1 pot Basis voor gebonden tomatensoep Maggi
1 zak Italiaanse roerbak mix
75 gr. Vermicelli
1 pot Runderbouillon, geconcentreerd
250 gr. Runderpoulet
250 gr. Verse soepballetjes
1 blik Tomatenblokjes
1,5 liter Water
aromat
peper


Tomatensoep, gevulde

Eigen foto

Eigen foto

1 Portie

Kcal: 170
Vet: 6.0
V.vet: 2.3
Eiwit: 13.1
Koolhy: 14.8
Vezels: 2.5
Zout: 1.41

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Snij of knip eventueel de poelet iets kleiner

Bereidingswijze:

Doe de basis voor tomatensoep, tomatenblokjes met vocht, runderbouillon en het water in de soeppan samen met het vlees.
Breng dit al roerend aan de kook en laat dit 10 minuten op laag vuur gaar worden.
Doe de groente erbij.
Laat dit aan de kook komen en laat het in zijn geheel 20 minuten sudderen.
Voeg na 10 minuten de vermicelli toe en roer regelmatig in de soep.
Breng de soep op smaak met peper en aromat.

Bron

Dit recept is deels van: Maggi



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top